Se billederne: United-fansene protesterer mod Glazer-familien

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Se billederne: United-fansene protesterer mod Glazer-familien

02 maj, 2021 - 19:49
Vi har samlet nogle billeder fra søndagens protester mod Glazer-familien.

Protester mod Glazer. Maj 2021 ©Imago

Det kan meget vel blive en søndag, som går over historien, efter at Manchester United-fansene har leveret nogle af de mest voldsomme protester, der nogensinde har fundet sted mod Glazer-familien.

Vi har desværre ingen billeder til rådighed af, hvordan det så ud, da fansene sikrede sig adgang bag Old Traffords mure.

Protester mod Glazer. Maj 2021Protesterne er opstået oven på klubbens deltagelse i en europæisk udbryderliga. Selvom ligaen angiveligt ikke bliver til noget, er fansene rasende over, at United overhovedet er blevet sat i forbindelse med initiativet.


Ikke alle fans kunne nøjes med verbale protester. Det resulterede blandt andet i, at en stor gruppe fans sikrede sig adgang bag Old Traffords mure.

Protesterne startede ude foran United-spillernes hotel, The Lowry. Flere medier beretter om mellem 2.000 til 3.000 deltagere i protesterne.

Protester mod Glazer-familienGrundet protesterne er kampen mellem United og Liverpool blevet udskudt til en anden, endnu ukendt, dato.

Protester mod Glazer-familienKravet fra fansene er simpelt: Glazer-familien skal sælge klubben, gerne til fansene i en 50+1-model, som vi kender det fra Tyskland.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.