Scott McTominay glæder sig til at byde nye spillere velkommen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Scott McTominay glæder sig til at byde nye spillere velkommen

21 juni, 2019 - 11:29
Scott McTominay ser frem til preseason og til at møde de nye spillere, der er kommet og dem, der muligvis kommer til United.

Scot McTominay bringer United i front ©Getty

Manchester United begynder på deres preseason om lidt over en uge, hvor det bliver første gang, spillerne har trænet siden sæsonafslutningen. Scott McTominay glæder sig til at komme igang igen og til at se, hvordan Solskjær vil begynde den nye sæson.

- Det er preseason, og det bliver starten på den rigtige sæson for manageren. Det bliver fedt at være sammen som en gruppe, og hvis der kommer nogle nye spillere til, vil vi byde dem velkommen med åbne arme, siger Scott McTominay.

Den skotske landsholdsspiller glæder sig også til at komme igang igen, hvor han og resten af United-holdet også får mulighed for at teste sig af mod nogle af de allerbedste hold i verden - noget, han selv mener, der hjælper på kampformen.

- Man skal spille de bedste hold for at få en fornemmelse for, hvordan man fungerer som en gruppe, og hvordan de forskellige systemer fungerer. Men vigtigst af alt hjælper det virkelig på kampformen, når vi møder de bedre hold. 

Manchester United begynder deres preseason den 1. juli, hvor der både bliver turneret i Asien, Australien og Europa.