Scholes vil se Pogba og Bruno sammen på midten

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Scholes vil se Pogba og Bruno sammen på midten

17 april, 2021 - 13:43
Står det til Paul Scholes bør Solskjær ofre en af de mere defensivt orienterede midtbanespillere så Pogba og Bruno Fernandes kan spille tættere på hinanden.

Paul Scholes ©Imago

På det seneste har Paul Pogba flere gange optrådt på venstrefløj for at få alle Solskjærs favoritter på banen samtidig.

Og selvom franskmanden har gjort det hæderligt fra kanten (særligt mod Tottenham, mindre godt mod Granada) er det ikke der Uniteds tidligere midtbanegeneral Paul Scholes helst vil se ham spille.

"The Ginger Ninja" udtalte til BT Sport at Solskjær har råd til at ofre den defensive stabilitet Fred og McTominay tilbyder i en double pivot på midtbanen, for at få United to mest "intelligente spillere" tættere på hinanden på banen:

- De bliver nødt til at få Pogba i en linking role [sammenkædning red.] med Bruno Fernandes. På den måde åbner man en plads for at få en offensiv spillere mere i startopstillingen. Solskjær kan godt lide at have to dybtliggende midtbaner, men jeg mener ikke der er brug for dem begge.

- Pogba og Bruno er Uniteds to mest intelligente spillere. Den opmærksomhed de har om spillet og den måde de tænker på med bolden betyder at de kan klæde hinanden. Hvis de spiller tættere på hinanden på midten vil de score og assistere mere. På den måde kan Marcus Rashford også spille på sin bedste position.

En grund til at Solskjær ofte har været forsigtig med at spille Paul Pogba på sin vante position på midtbanen er uden tvivl hans til tider manglende disciplin, men ifølge Scholes behøver det ikke være et problem:

- Disciplinært er han ikke altid helt hvor han skal være, men han tilbyder så meget offensivt, og noget uforudsigelighed, at det er det værd.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.