Scholes: United favoritter i Europa League

Paul Scholes er glad for at United atter er værd at se på, og tror på holdet har kvaliteterne til at vinde Europa League.

Som aktiv var han en af de mest stille fodboldspillere man kunne forestille sig. Men siden karrierestoppet har Paul Scholes været en mand med bastante udtalelser, og han har ofte været ude med riven efter Uniteds præstationer de seneste år.

Nu er Scholes dog anderledes positiv, og er atter glad for at se sin gamle klub spille.

– De sidste par år har været lidt hårde, men jeg synes, at Mourinho har fået stabiliseret skuden. Det er atter et hold, som man gerne vil se. Måske er placeringen lidt lav i Premier League. Men de har skabt chancer og spillet som man forventer United skal. Der er blevet sat nogle dumme point til, specielt på hjemmebane, men det er atter et hold alle gerne vil se spille, siger Scholes.

Pt er United nummer fem i Premier League, og står overfor belgiske Anderlecht i kvartfinalerne i Europa League. Manager Jose Mourinho har udtalt, at skulle han vælge, ville han tage sejren i Europa League, da det giver en direkte billet til næste sæsons Champions League.

Men står det til Paul Scholes, har United kvaliteterne til både at vinde Europa League og samtidig tage en plads i top-4 i Premier League.

– Jeg tror de kan gøre begge dele. Det bliver hårdt i ligaen, hvor der er nogle svære udekampe mod Arsenal, City og Tottenham. Men får de fem-seks point ud af de kampe, er jeg overbevist om, at man vil slutte i top-4.

– I Europa League anser jeg dem for favoritter. United er uden tvivl den største klub med den bedste trup i turneringen. Lyon er måske det hold man skal frygte mest, og det bliver selvfølgelig ikke bare en walkover. Men United har en god chance for at vinde Europa League, lyder det ifølge manutd.com fra Scholes.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Zlatan: Jeg er i den bedste klub i England

Næste artikel

Mourinho: Undskyld Schweini

ANNONCE