Scholes og Hargreaves om Rashford: Tvivler på ham som forreste angriber

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Scholes og Hargreaves om Rashford: Tvivler på ham som forreste angriber

04 september, 2019 - 19:53
De to tidligere Manchester United spillere, Paul Scholes og Owen Hargreaves, stiller spørgsmålstegn ved Marcus Rashfords kvaliteter som forreste angriber.

Scholes, Hargreaves og Owen. ©Getty

På trods af at Marcus Rashford ellers rent målscoringsmæssigt er kommet fint i gang i Premier League, tvivler både Paul Scholes og Owen Hargreaves på, at han er bedst som den forreste angriber.

Udtalelserne kommer i kølvandet på den skuffende kamp mod Southampton, hvor den unge angriber ikke formåede at sætte sig afgørende igennem. Særligt søger Scholes svar på, hvilken position Rashford er bedst på.

- Jeg synes det er et stort spørgsmål – hvad er han egentligt? Det samme gælder (Mason red.) Greenwood og (Anthony red.) Martial, som alle har samme kvaliteter, udtaler Scholes til Premier League Productions.

- Mod Southampton lignede han ikke en center-forward. Jeg tror dog ikke, at du kan bedømme det på udelukkende en præstation. Samtidig har han ikke spillet der meget. Men han ligner mere en der kan lave flotte mål fremfor mange mål.

Owen Hargreaves er enig med sin iltre kollega og mener yderligere at Martial mere ligner en 9’er.

- Det er en skam, for jeg elsker ham som spiller. Jeg synes, han er fantastisk, men United har brug for en 9´er. Både (Alexis red.) Sanchez og (Romelu red.) Lukaku er begge væk, så klubben har brug for, at han stepper op. Martial har omvendt taget 9´er rollen til sig, hvor han har gjort det fantastisk.

Om Rashford griber chancen i kampen mod Leicester d. 14 september, må tiden vise.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.