Scholes mener Solskjær fortjener jobbet

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Scholes mener Solskjær fortjener jobbet

11 januar, 2019 - 14:37
Til norsk TV2 siger Paul Scholes, at han mener, Ole Gunnar Solskjær bør blive United-manager på permanent basis.

Paul Scholes ©Getty

Paul Scholes er meget fornøjet med det, han ser fra Ole Gunnar Solskjærs United og ifølge den tidligere midtbanespiller, så fortjener nordmanden at blive United-manager.

Solskjær har kun stået i spidsen for United i fem kampe, men for Scholes handler det ligeså meget om, at Solskjær er elsket af alle i klubben og at fansene igen glæder sig til at se klubben i aktion.

- Jeg ville virkelig elske, hvis han blev manager permanent. Jeg krydser mine fingre for, at det sker, siger Scholes til norsk TV2. 

Paul Scholes skal på søndag gæste TV2 Norges studie i forbindelse med kampen mod Tottenham. Og det er en kamp, hvor Solskjær med endnu en sejr kan sende et vigtigt signal.

- Hvis han kan tage til Wembley og slå et af ligaens bedste hold, vil det være en stor præstation. En sejr vil ikke være ens betydende med, at han får jobbet permanent, men det vil være en start, siger United-legenden.

United skal ikke tilpasse sig
Under Solskjærs ledelse er United gået tilbage til dyder, som mange ynder at kalde 'United-way'. Det er også noget, Scholes har bemærket, og han håber, det fortsætter på søndag. også selvom det er Pochettino, der står på den anden side.

Den tidligere midtbanespillere vurderer, ligesom mange andre, at Uniteds bagerste kæde er det svageste led på holdet, og han kan derfor ikke se, hvordan holdet kan undgå at lukke mål ind - men så skal de bare selv score flere i den anden ende.

- Jeg synes ikke, de skal tilpasse sig Tottenham for meget. Sådan er United ikke. Både Ole og jeg er opdraget med, at United skal score flere mål end modstanderen, siger han.

Kampen mod Tottenham sparkes i gang på søndag klokken 17:30.

 

 

 

Køb trøjen her