Scholes hædrer Fernandes efter endnu en pragtpræstation

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Scholes hædrer Fernandes efter endnu en pragtpræstation

25 november, 2020 - 15:23
Den tidligere Manchester United-spiller, Paul Scholes, havde kun gode ord om Bruno Fernandes efter tirsdagens kamp mod Istanbul Basaksehir.

Paul Scholes ©Getty

Det er blevet sagt mange gang før, og det er næppe noget, man som United-fan bliver træt af: Bruno Fernandes leverer endnu engang en fabelagtig præstation. Tirsdag aften blev det til to mål, der lagde et solidt fundament for en vigtig 4-1 sejr hjemme mod Istanbul Basaksehir. Og især Bruno's første mål var iøjefaldende. Det var også et mål, der fik eksperterne op og ringe hos BT Sports, hvor det fantastiske langskud blev kaldt Scholes-isk. Og Paul Scholes var heller ikke bleg for at indrømme, at det var et mål, som han var vild med.

- Jeg plejede at elske den position. Man venter på, at bolden kommer, og håber på, at der er ingen modstandere på kanten af feltet.

Og på trods af, at Paul Scholes i sin tid fik det til at se let ud, var der stadig plads til et par roser til den storspillende portugiser.

- Sikke et skud det var og et fantastisk mål. Han(Fernandes, red.) var den der sikrede sejren tidligt i kampen. Han er den mest kreative spiller, og skaber alle chancerne. Selv de rodede mål fra midtbanen. De gælder alle sammen.

Manchester United forsvarer med tirsdagens sejr sin førsteplads i deres Champions League gruppe med tre point ned til PSG. I de sidste to kampe venter PSG hjemme og derefter en tur til Tyskland mod RB Leipzig.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.