Schneiderlin fortsat tvivlsom

Louis van Gaal er netop kommet med en frisk opdatering på skaderne i truppen.

I morgen går det løs i Premier League mod West Brom. På dagens pressemøde kom manageren med friske nyheder på tilstanden i spillertruppen. Schneiderlin har været syg, men derudover er der heledigvis ikke kommet nye skader til.

– Der er ikke nogle nye skader, kun en smule sygdom. Morgan Schneiderlin har været syg, og han skal træne med for første gang i dag, så må vi se, hvordan han reagerer. Der er ikke så mange ændringer i truppen. Darmian har karantæne og Valencia er stadig skadet, sagde LVG på dagens pressemøde.

Ud over en opdatering på skaderne, kom manageren også ind på unge Jesse Lingard på pressemødet, som har gjort det glimrende på det seneste. 

– Han gør det godt. Det er også derfor, jeg ønsker at beholde ham på holdet og hele tiden har fortalt ham, at chancen nok skal komme. Han har en masse fart i fødderne, og det kan jeg virkelig godt lide ved fløjspillere. 

– Han lavede en flot assist mod CSKA, og det betyder helt sikkert en masse for selvtilliden. Han spillede virkelig godt i den kamp, og han skal bare fortsætte udviklingen nu. 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Nick Powell er tilbage i topform

Næste artikel

Pereira vil have flere kampe

ANNONCE