Sancho om United-transfer: Det er en drøm, der går i opfyldelse

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Sancho om United-transfer: Det er en drøm, der går i opfyldelse

23 juli, 2021 - 14:50
Den 21-årige englænder ser frem til at få muligheden for at præstere i Premier League.

Jadon Sancho for England ©Imago

Efter en ventetid, som for mange har føltes uendelig, er det i dag endelig offentliggjort, at Jadon Sancho fra den kommende sæson er en rød djævel.

Et skifte som ikke blot glæder de rødklædte fans, men også er til store glæde for Sancho selv.

- At få muligheden for at spille for Manchester United er en drøm, der går i opfyldelse, og jeg kan ikke vente med at præstere i Premier League, udtaler Sancho, som også har store tanker om, hvad ham og resten af truppen kan opnå.

- Det her er en ung og spændende trup, og jeg ved, at vi sammen kan udvikle os til noget helt specielt for at bringe den succes, som fansene fortjener.

Sancho, som på fire sæson bidrog med 50 scoringer og 64 assist i Dortmund trøjen, sender også en stor tak til hans tidligere arbejdsgiver, men understreger også, at det hele tiden har været planen at vende hjem til England.

- Jeg vil altid være taknemmelig for, at Dortmund gav mig muligheden for at spille førsteholdsfodbold, selvom jeg altid har vidst, at jeg ville vende tilbage til England en dag, siger Sancho til klubbens officielle website.

Og den dag er så endelig kommet. Sancho har underskrevet en kontrakt, som binder ham til klubben indtil 2026 med en mulighed for et års forlængelse.

Skal Sancho pryde ryggen af din næste United trøje? Så kan den købes her via Unisport.dk, så støtter du OldTrafford.dk.