Sancho afviser ikke Premier League-retur

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Sancho afviser ikke Premier League-retur

02 september, 2019 - 22:47
Jadon Sancho, der har været rygtet til Manchester United, afviser ikke, at han i fremtiden kan skifte til Premier League.

Siden skiftet fra Manchester City til Dortmund i 2017 har Jadon Sancho taget Bundesligaen med storm, hvor han blot er blevet bedre og bedre, og i skrivende stund er han som 19-årig en af de bedste spillere i den bedste tyske række. Nu udtaler hovedpersonen selv sig om fremtiden.

- Jeg kan ikke se frem i tiden, men jeg ville intet have imod at skifte tilbage til Premier League, og det samme med La Liga. Jeg føler, at alle ligaer er kompetitive. Men Premier League er en af de bedste ligaer i verden - det ved alle, siger Dortmunds teenagesensation.

Uden der har været konkrete nyheder om Sancho, lyder Jadon Sancho som den højeste på ønskelisten, men at det kun kan komme på tale, hvis man returnerer til Champions League, som Sancho selv ønsker at spille i.

Jadon Sancho har scoret to mål og lavet tre assist i den blot tre kampe gamle Bundesliga-sæson, og ligner et tidligt bud på årets spiller i Bundesligaen, ligesom Henrikh Mkhitaryan blev det i selvsamme Dortmund, sæsonen inden han skiftede til Manchester United.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.