Sanchez ude i seks til otte uger

Alexis Sanchez måtte udgå med en skade i weekendens hjemmekamp mod Southampton. Ifølge det chilenske landsholds holdlæge, Pedro Onate, er der tale om en knæskade, der kan holde Sanchez ukampdygtig i mellem seks til otte uger.

2018/2019 har ikke være Sanchez’ sæson. Som følge af en række skader til en stor del af Uniteds offensive spillere, har Sanchez i den seneste periode fået chancen for at spille sig tilbage i varmen for “De Røde Djævle”. Chileneren kommer dog ikke til at spille i den kommende periode, idet han er ude med en knæskade i op til otte uger.

Informationen om Sanchez’ knæskade kommer fra holdlægen på det chilenske landshold, Pedro Onate, der har udtalt til avisen El Mercurio, at skaden han fik i lørdags kan holde ham ude i op til to måneder.

Hvis dette er tilfældet, er der chance for, at Sanchez først vil få grønt lys til at spille igen, når der er to runder tilbage af dette års Premier League. Til den tid mangler United at møde Huddersfield og Cardiff. Derudover er chancen for FA Cup- samt Champios League kampe også fortsat en mulighed. 

Endvidere fortalte Pedro Onate, at han dog ikke er nervøs for Sanchez’ deltagelse i sommerens Copa America, der sparkes igang den 14. juni. 

Det er ikke første gang, at Sanchez er ude med en længerevarende skade i denne sæson. Tidligere på sæsonen, da United blev trænet under José Mourinho, var chileneren ude i seks uger. 

Forrige artikel

Shaw: Stor tiltro til egne evner kan hjælpe os i Paris

Næste artikel

Medie: Martial spares mod PSG - spiller mod Arsenal

ANNONCE