Sanchez: Mourinho er meget krævende

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Sanchez: Mourinho er meget krævende

22 april, 2018 - 15:00
Det er ikke sjovt at være i nærheden af José Mourinho, når United taber. Det fortæller Alexis Sanchez, der dog er glad for managerens vindermentalitet.

Alexis fejrer Swansea-scoring ©Getty

Det har været en hård, men lærerig sæson for Manchester United og Alexis Sanchez. 

Sådan lyder det fra den 29-årige chilener, der blev kåret til kampens spiller i 2-1-sejren over Tottenham lørdag aften. Nu løfter han lidt af sløret for, hvordan det er at spille for José Mourinho, der er kendt at kræve meget af sin trup. 

- Han er en træner, der kræver meget, og når vi taber, bliver han meget sur. Vi har brug for de krav for at få det bedste ud af os selv. Han beder mig om at spille i en fri rolle, at more mig, at angribe, at forsvare at gøre alting!, siger Sanchez ifølge Metro.co.uk. 

United er pointmæssigt i gang med sin bedste sæson siden Sir Alex Ferguson og indtager en øjeblikkelig andenplads i Premier League. Alligevel har kritikken været til at tage og føle på, dels pga. afstanden til Manchester City og dels pga. nederlaget til Sevilla i Champions League. 

- Hvad kan vi lære af denne sæson? Det har været svært. Jeg tror, at vi må glemme det i næste sæson. Det har været en svær ændring for mig, siger Sanchez om perioden efter sit skifte fra Arsenal i januar. 

- Træneren bad mig om at tale med ham, da han ikke er vant til at hente spillere i januar. Det har været krævende, men vi håber på at vinde finalen, slutter offensivspilleren. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19