Sanchez: Jeg fortryder ikke United-skifte

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Sanchez: Jeg fortryder ikke United-skifte

03 september, 2019 - 09:33
Alexis Sanchez skiftede forleden til Inter på en lejeaftale efter en turbulent periode i Manchester United. Chileneren har dog i et eksklusivt interview med Simon Stone fra BBC fortalt, at han ikke fortryder sit skifte til "De Røde Djævle".

Alexis Sanchez ©Getty

19 måneder blev det til for Sanchez på Old Trafford. Heraf startede han inde i 31 af sine 77 optrædener og spillede kun fuld tid i 13 af dem. Derudover var han den dyreste mand på lønningslisten, men kunne ikke tilbagebetale dette beløb i mål, hvor det kun blev til fem officielle scoringer i den røde trøje.

Nu er Sanchez fortid i United – i hvert fald for denne sæson. Frem til næste sommer skal offensivspilleren nemlig tørne ud for Inter i den italienske Serie A. Og så skulle man tro, at Sanchez fortryder sit skifte til United, men sådan hænger det ikke sammen.

- Jeg ønskede at slutte mig til dem. Jeg fortryder ikke noget, slår Sanchez fast over for Simon Stone i en eksklusiv artikel fra BBC.

- Jeg har altid sagt, at jeg var glad for at komme til Manchester United. Det er den klub, som har vundet mest i England.

- Da jeg tog til Arsenal, var det fantastisk. Jeg var meget glad der. Men United voksede i denne tid, og de købte spillere for at vinde noget.

Ønsker at spille fast

Ifølge Sanchez er det dog spørgsmålet om spilletid, der nu lokker ham væk fra det engelske.

- Jeg var også glad i Manchester United, men som jeg altid har sagt til mine venner: Jeg ønsker at spille.

Den 30-årige chilener udtrykker blandt andet forvirring over den måde, hans mængde af spilletid kunne svinge frem og tilbage fra kamp til kamp. 

- Hvis de ville lade mig spille, gjorde jeg mit bedste. Nogle gange spillede jeg 60 minutter, og derefter ville jeg ikke spille den næste kamp – og jeg vidste ikke hvorfor. 

Ville gerne have spillet en rolle under pre-season

Desuden udtaler Sanchez i selvsamme interview, at det ikke var hans beslutning ikke at komme i kamp i løbet af Uniteds pre-season.

- Jeg havde det fint. Jeg synes, at jeg gjorde det godt til Copa America.

- Efterfølgende afhang det af træneren, hvorledes han ville lade mig spille (under pre-season, red.). Du er nødt til at stille ham dette spørgsmål, ikke mig.

Sanchez er blot én af flere spillere, som er taget til Italien i løbet af denne sommer. Matteo Darmian er skiftet permanent til Parma, Chris Smalling er blevet lejet ud til AS Roma, og så er Romelu Lukaku som bekendt skiftet permanent til Inter, hvor han og Sanchez kan komme til at danne frontduo. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.