Så er James-kontrakten underskrevet!

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Så er James-kontrakten underskrevet!

12 juni, 2019 - 16:20
På grund af landsholdsfodbold er det først i dag, Daniel James har haft mulighed for at underskrive sin første Manchester United-kontrakt.

Fredag bekræftede Manchester United, at klubben har sikret sig Daniel James. I dag har waliseren så endelig sat sin underskrift på en kontrakt, der løber i fem år med option på yderligere et - Woodward-finten.

Hovedpersonen selv er ovenud stolt over skiftet, men han er ked af, at hans far, der døde sidste måned, ikke er med til at dele oplevelsen.
"Det her er en af de bedste dage i mit liv, og jeg ser virkelig frem til den. Premier League er den bedste liga i verden, og Manchester United er det bedste sted for mig at udvikle mig som spiller."

"Det er et fantastisk stolt øjeblik for mig og min familie, men det er også fyldt med sorg, at min far ikke er med til at dele det med os allesammen."

Ole Gunnar Solskjær udtaler  om nyindkøbet:
"Daniel er en spændende, ung kantspiller med mange evner, vision, exeptionel fart og en god arbejdsmoral. Han har haft en god sæson med Swansea, og han har evnerne til at blive en stor Manchester United-spiller.

"Vi er glade for, at han er skiftet til klubben, og vi ser allesammen frem til at arbejde med ham. Vi har det perfekte miljø til, at Daniel kan fortsætte sin udvikling."

 

Det vurderes, at Daniel James har kostet Manchester United mellem 15 og 20 millioner pund. Han og hans nye holdkammerater indleder preseason den 1. juli.

 

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk