Rygte: West Ham lune på Zaha

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Rygte: West Ham lune på Zaha

04 august, 2014 - 10:39
Wilfried Zaha er i søgelyset hos West Ham, der jagter forstærkninger til den nye sæson. Det skriver Daily Mail.

Wilfried Zaha er mere end velkommen på Upton Park, hvis Manchester United ellers er indstillet på at lade englænderen skifte. 

Således skriver Daily Mail, at West Ham-manager Sam Allardyce har set sig lun på den 21-årige offensivspiller, der har haft mere end almindeligt svært ved at bide sig fast på førsteholdet i United. 

Der var eller store forventninger til Zaha, da han forrige januar blev hentet i Crystal Palace for 15 mio. pund. Den tidligere ungdomlandsholdsspiller, der har optrådt en enkelt gang for A-landsholdet, tiltrådte dog først i United forud for sidste sæson. 

Her imponerende Zaha i forsæsonen, men røg efterfølgende ud i kulden under David Moyes. Det affødte et mindre succesfuldt lejeophold i anden halvdel af sæsonen hos nedrykkerne fra Cardiff. 

Louis van Gaal har gjort det klart, at han betragter Zaha som angriber i sit 3-5-2-system. En position, hvor United allerede er dækket godt ind med navne som Robin van Persie, Wayne Rooney, Danny Welbeck, Javier Hernandez og James Wilson. 

West Ham er angiveligt parat til enten at leje eller købe Wilfried Zaha alt afhængig af, hvor meget United vil kræve for at lade ham skifte permanent. 

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19