Rygte: United overvejer at hente Zlatan hjem til januar

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Rygte: United overvejer at hente Zlatan hjem til januar

12 oktober, 2018 - 09:41
Jose Mourinho har desperat brug for den 37-årige svenskers lederegenskaber og tilstedeværelse i Manchester Uniteds omklædningsrum. Det skriver blandt andre ESPN.

Zlatan Ibrahimovic tilbage i en rød Manchester United-trøje. Det lyder som noget, der kun kunne ske i FIFA eller Football Manager, men skal man tro ESPN's fodboldredaktør Mark Ogden, kan scenariet meget vel blive virkelighed. 

Ifølge det amerikanske sportsmedie overvejer Jose Mourinho at hente den svensker angriber hjem fra LA Galaxy til januar, når der er pause i MLS. På den måde kan han få nogle måneder i klubben på samme måde, som David Beckham tidligere gjorde det i AC Milan. 

Rent sportsligt, skriver Mark Ogden, kan det være svært at se fidussen. Senest Zlatan Ibrahimovic var i klubben havde han meget svært ved at gøre sig gældende. Et mål i sølle syv kampe blev det til i 2017/18-sæsonen, hvor han også først havde kæmpet sig tilbage fra en slem skade. 

Siden da har han scoret 21 mål i 25 kampe for LA Galaxy og bevist, at han stadig er i live. Det er dog først og fremmest svenskerens rutine og indflydelse i omklædningsrummet, som Jose Mourinho er interesseret i. Den portugisiske manager har haft et langt og dybt forhold til Ibrahimovic, og svenskeren kan måske fungere som en buffer mellem manageren og spillertruppen, som har svært ved at komme overens i denne sæson. 

Det er almindelig kendt, at Zlatan Ibrahimovic nød og nyder kæmpe respekt blandt Manchester United-spiller - selv blandt profiler som Paul Pogba og Romelu Lukaku. 

Hverken Manchester United, LA Galaxy eller angriberen selv har kommenteret på rygtet.  

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19