Ruud: Robin kan afgøre mesterskabet

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Ruud: Robin kan afgøre mesterskabet

28 november, 2012 - 00:18
Ruud van Nistelrooy føler sig overbevist om, at Robin van Persie vil være i stand til at vriste mesterskabspokalen tilbage til Old Trafford.

Robin van Persie har fået en fremragende start i United med indtil videre 11 kasser, og en af Old Traffords tidligere målkonger er også dybt imponeret af nyerhvervelsen.

Ruud van Nistelrooy, som selv scorede over 150 mål for United fra 2001 til 2006, spår van Persie til at få den indflydelse, som alle United-fans ønsker.

- Som Robin selv er i gang med at bevise, så kan han gøre forskellen i de fleste kampe. Hvis han fortsætter på samme niveau, så ser jeg United som mester, siger van Nistelrooy til manutd.com.

- Jeg er glad for jeg har stoppet min egen karriere, så jeg kan følge Robins. Jeg lykønskede ham med den gode start for lidt tid siden og opfordrede ham til at fortsætte det gode arbejde. Det føles allerede som om, han har været i United i en menneskealder. Efter han startede med at score har han ikke set sig tilbage, så lad os håbe det fortsætter. Han er faldet virkelig godt til i United.

Sommerens van Persie-transfer anslås at koste United op mod 24 mio. pund.

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19