Roser til jubilæumsbog: Læs folks reaktioner

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Roser til jubilæumsbog: Læs folks reaktioner

10 december, 2018 - 09:37
Mere end 400 mennesker har allerede købt OldTrafford.dk's nye jubilæumsbog, og vi modtager mange positive tilkendegivelser. Læs nogle af dem her, og bestil bogen selv!

"Et kæmpe, flot og velskrevet magasin - helt uden reklamer." "Fremragende indhold". "Imponerende arbejde og smukt layout". 

Det er efterhånden ved at være halvanden uge siden, at OldTrafford.dk udgav jubilæumsmagasinet "Sammen om United i 15 år" - en bibel for den passionerede Manchester United-fan, der dokumenterer perioden fra 2003 til 2018 gennem interviews med tidligere spillere, portrætter, sæsongennemgange og meget, meget mere. 

Du kan bestille bogen ved at udfylde formularen her - det koster 129,- (inklusiv forsendelse) 

Herunder har vi samlet en række reaktioner fra nogle af de mere end 400 mennesker, der allerede har fået fingre i bogen: 

Kristian Skriver
- Tillykke med de 15 år, OldTrafford.dk, og tak for fremragende indhold! 

Søren Lykke Bülow
- En flok unge drenge, måske nok efterhånden mænd, har bedrevet et flot og kæmpe stykke arbejde med denne herlighed: OldTrafford.dk's 15-års jubilæumsmagasin.Det er en form for klimaks på 15 års dedikeret og sindssygt hårdt arbejde. Frivilligt arbejde, vel at mærke. Jeg synes, vi alle - læsere, medier, journalister ... folk i almindelighed - kan lære utroligt meget af en flok af så dedikerede mennesker. Først skaber de en hjemmeside, så udvikler de den videre, bliver større, vigtigere, vildere. Og nu udgiver de så et kæmpe, flot og velskrevet magasin, helt uden reklamer. Baseret på frivilligt arbejde. Hvad end dit tilhørsforhold er. Om du kan lide fodbold eller ej: Det her fortjener kæmpe respekt. Og jeg synes, de fortjener, at alle iler ind på oldtrafford.dk for at købe publikationen og støtte de skønne mennesker, der gør alt det her for alle andres skyld. Jeg var stolt af at være en del at oldtrafford.dk i fem års tid. Jeg synes godt nok, vi nåede langt i den periode. Men shit, de har taget det til helt nye højder siden. Det er smukt! 

Casper Bock
- Super weekendlæsning, som kom ind ad døren i dag! .dk

Simon Staun 
- Imponerende arbejde og smukt layout. Den vil jeg se frem til at dykke ned i 

Rasmus Dines 
- Meget beæret over at medvirke i OldTrafford.dk's jubilæumsmagasin. Det har I gjort godt! 

Bo Nedergaard Andersen
- Stor ros til alle, der har været involveret i jubilæumsbogen! Jeg er normalt ikke til offline-medier, men jeg synes, I har skabt noget interessant og flot

Arne Madsen 
- Så har jeg lige modtaget bogen "sammen om United i 15 år". Der er fire siders omtale af mig ,og kan anbefale andre at købe den

Finn Holst 
- Fremragende jubilæumsskrift

Jakob Haugaard Christensen
- Det er et sgu et fantastisk stykke arbejde, I har lavet der