Rooney tæt på comeback

Louis van Gaal gav for kort tid siden en frisk opdatering på de skadede spillere.

Han har ikke været i aktion siden nederlaget til Sunderlag d. 13 Februar, men nu er kaptajnen tæt på at være helt klar igen. Ud over Rooney er der også positive nyheder omkring Jones og Young.

– Det er meget vigtigt, at kaptajnen er på vej tilbage. Han har kun trænet med to gange, så derfor er han ikke helt klar til at spille endnu. Vi skal have ham bygget ordenligt op nu, så han ikke pludselig får et tilbageslag, sagde LVG til MUTV.

– Du kan ikke bare gå direkte ind og spille en kamp på det her niveau, sådan fungerer det ikke i Premier League. 

Jones Young og Januzaj

Både Young og Jones fik minutter i benene for nyligt, da de var med U-21 holdet. Og det ser rigtig positivt ud med begge spillere, understreger manageren.

– De er mere eller mindre klar nu, ja. Heller ikke her tager vi nogle chancer, og vi skal vurdere det nøje, før vi sender dem i aktion efter langtidsskader. Vi har heldigvis en stor trup på 26 spillere nu, så vi er heldigvis ikke nødsaget til at drage forhastede beslutninger. 

– Januzaj er stadig ikke klar, men det ser også bedre ud med ham. Skaden er ikke så alvorlig, men han mangler lidt, før han er klar til at deltage igen. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Vidic vil være manager

Næste artikel

Mourinho: Arbejder igen til sommer

ANNONCE