Rooney skaber vrede i truppen

Ifølge engelsk avis, så er de ældre spillere i Manchester United-truppen godt og grundigt trætte af Wayne Rooneys respektløse optræden.

Manchester United drog mandag afsted til træningskamp i Stockholm uden Wayne Rooney, som ellers var udset til at få sin sæsondebut i den sidste testkamp før sæsonen starter.

Men med den seneste måneds uro omkring Rooneys fremtid in mente, så meddelte Manchester United i eftermiddags at han – helt tilfældigt – havde pådraget sig en mindre skade og derfor ikke kom med.

Tidligere på dagen kom det også frem at Manchester United for anden gang har afvist et officielt bud fra Chelsea på angriberen, som denne gang skulle have lydt på noget nær 30 millioner pund.

Det er ifølge The Mirror langt fra Manchester Uniteds egen vurdering af en eventuel salgspris. Selvom klubben allerhelst vil sælge Rooney til udlandet hvis det skal ske, så lyder klubbens egen vurdering på mindst 50 millioner pund, hvilket altså er en del mere end London-klubben har budt.

Samtidig har skriver avisen at flere af de ældre spillere i truppen er blevet godt og grundigt trætte af Wayne Rooneys optræden overfor både klubben og sine holdkammerater.

Spillere som Rio Ferdinand, Ryan Giggs og Patrice Evra bliver alle nævnt som værende utilfredse med Rooneys mangel på omtanke overfor sine kolleger.

Rooney eller ej, så møder Manchester United tirsdag aften AIK Stockholm. Læs her hvor du kan se sommerens sidste testkamp.

Forrige artikel

Her kan du se Bebe og co. mod AIK

Næste artikel

Ince efterlyser Rooney-udmelding

ANNONCE