Rooney & Romero starter inde

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Rooney & Romero starter inde

06 januar, 2017 - 19:07
Jose Mourinho har en skadesfri trup, og vil derfor rotere lidt i morgendagens kamp mod Reading.

Sergio Romero ©Getty

Det hører vel til sjældenhederne, at Manchester United ikke har nogle spillere på skadeslisten. De seneste år har det nærmest været mere reglen end undtagelsen, at der konstant har været en håndfuld spillere udenfor med skader.

Men det er ikke tilfældet pt. Jose Mourinho har en skadesfri trup til rådighed. Eneste mand der ikke kan bruges i morgen, er Eric Bailly, som er med Elfenbenskysten til Africa Cup of Nations. Og derfor vil Mourinho rotere lidt i morgen, hvilket blandt andet giver chancen fra start til Romero og Rooney.

- Sergio Romero og Wayne Rooney starter inde i morgen mod Reading. Efter to kampe på tre dage, har vi folk som er trætte, men også nogle som ikke er så slidte. Der er nogle, som er sultne efter at vise sig frem, så jeg vil lave nogle ændringer.

- Alle spillerne er dygtige, jeg stoler på dem. Men vi møder altså en rigtig dygtig modstander, så det kan blive vanskeligt. Så vi skal gå korrekt ind til opgøret, så vinder vi også, lyder det fra Mourinho til MUTV på dagens pressemøde.

United møder Reading i morgen på Old Trafford, i 3.runde af FA Cuppen. Kick-off er 13.30.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19