Rooney: Har kun spillet én dårlig kamp

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Rooney: Har kun spillet én dårlig kamp

20 august, 2015 - 10:38
Wayne Rooney svarer igen på den massive kritik, der hagler ned over Manchester Uniteds målløse frontmand.

Wayne Rooney ©Getty

Louis van Gaal har sat sin lid til Wayne Rooney, og forventer mindst 20 mål fra klubbens kaptajn. Efter tre kampe denne sæson har angriberen endnu ikke fundet vejen til netmaskerne, og dermed har han ikke scoret i ni kampe i streg i alle turneringer.

Wazza er dog ikke i tvivl om, at det er et spørgsmål om at få hul på bylden.

- Vi har kun spillet tre kampe. Jeg har oplevet denne form for kritik før, og målene skal nok komme. Det ved jeg, lød det fra Wayne Rooney efter Champions League-opgøret mod Club Brugge.

- Jeg er en ærlig fyr. Jeg ved, når jeg ikke spiller godt, og det gjorde jeg ikke mod Aston Villa. Sådan er spillet også, og man må bare hive op i sig selv og fokusere på det, man kan gøre noget ved.

Den 29-årige angriber leder angrebet sammen med Javier Hernandez og James Wilson i hierarkiet bag ham, og han ved, hvilket pres der ligger på hans skuldre for at score.

- Jeg er klar over, hvilken rolle jeg skal spille. Jeg skal være vores primære måltrussel, men det er op til alle at spæde til, som Memphis gjorde mod Brugge. Jeg skal bare have chancerne og tage dem, og forhåbentlig kommer det snart.

- Jeg har altid nydt at spille mod Newcastle, så jeg håber, at jeg kan åbne min målkonto mod dem på lørdag.

Wayne Rooneys sidste gældende scoring for Manchester United faldt imod Aston Villa d. 4. april, da Angel di Maria satte ham op i 3-1-sejren på Old Trafford.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk