Rooney ærgrer sig over manglende mål

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Rooney ærgrer sig over manglende mål

19 april, 2020 - 15:43
United-legenden erkender, at han ikke var nogen naturlig målscorer.

Wayne Rooney og Sir Bobby Charlton ©Getty

Wayne Rooney er all time topscorer for både Manchester United og det engelske landshold, og han har banket mål ind i vigtige kampe, men han er alligevel ikke helt tilfreds med sin samlede målhøst.

Det skriver han i sin klumme hos Sunday Times, hvor han skriver, han ikke var en 'naturlig målscorer'.

- Jeg var ikke nogen Gary Lineker eller Ruud van Nistelrooy. Jeg er stolt af at have rekorden for både United og England, men der var bedre 9'ere end mig. Og hvordan blev jeg så rekordholder, hvis jeg ikke var en naturlig målscorer? Tid, skriver han.

Rooney spillede 559 kampe for United, hvor han scorede 253 mål, og for det engelske landshold blev 53 scoringer delt ud over 120 landskampe.

Selv peger den tidligere United-anfører på Harry Kane, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo som spillere, hurtigere ville slå de rekorder.

- Jeg tror ikke, det kommer til at tage lang tid for Kane at slå min rekord på landsholdet, og det bliver et stolt øjeblik for mig. United-rekorden står måske længere, fordi spillere ikke bliver i klubber lang tid mere, men Messi og Ronaldo ville slå den på tre-fire år, hvis de kom til klubben som en slags svanesang, skriver han.

Det var Sir Bobby Charlton, der tidligere havde rekorden som den mest scorende spiller for både United og det engelske landshold.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.