Ronaldos arbejdsiver inspirerer Dalot

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Ronaldos arbejdsiver inspirerer Dalot

31 maj, 2019 - 15:13
Cristiano Ronaldo er Diogo Dalots primære inspiration i fodbold, fortæller den unge back.

Diogo Dalot og Shkodran Mustafi ©Getty

Det er ikke så underligt, at unge, håbefulde portugisiske fodboldspillere har Cristiano Ronaldo som et af forbillederne. Det gælder også Diogo Dalot, der i høj grad er imponeret af Ronaldos indstilling til træningen.

- Når man tænker på atleter, og hvem der er den mest komplette atlet, så skal man vælge Cristiano Ronaldo, siger Dalot ifølge manutd.com. 

Højrebacken kom igennem ungdomssystemet i FC Porto, der er Sporting Lissabons, hvor Ronaldo er fra, største rival. Det til trods er Ronaldo det store idol, og Dalot har lært meget om livet som fodboldspiller af den noget mere kendte landsmand.

Diogo Dalot har spillet 23 kampe for United siden sit skifte til klubben sidste sommer, og selvom han har fået ros for nogle af sine præstationer og i høj grad for de offensive evner, så ved han, at han skal blive ved med at arbejde hårdt for yderligere at udvikle sig.

- Man ved, man skal arbejde hårdt hver eneste dag, når man kommer til en stor klub i en stor liga. Det er det vigtigste for mig, arbejd hårdt og forbliv ydmyg siger han.

Portugiseren har ferie indtil 1. juli, hvor han og holdkammeraterne starter preseason. Du kan læse om andre af sommerens væsentlige United-datoer her.