Ronaldo sparker kæmpende United til storsejr

Med to mål fik Cristiano Ronaldo et forrygende comeback på Old Trafford.

Der var dækket op til den helt store ‘Velkommen Hjem’-fest på Old Trafford, da Cristiano Ronaldo var blevet valgt i Ole Gunnar Solskjærs startopstilling mod Newcastle. Hovedpersonen skuffede ikke og scorede to gange i Uniteds 4-1 sejr.

Det var tydeligt fra start, at Newcastle ikke havde taget turen en smule sydpå for andet end at gøre tingene svært for United med en lav og tæt blok foran eget mål. Det gav en kedelig første halvleg, hvor Untied kæmpede med tingene.

I den ekstra tid var det imidlertid Cristiano Ronaldos målnæse, der kunne dufte en ripost fra en Greenwood-afslutning, og så brød jublen løs på tærsklen til pausefløjt.

I anden halveg fik Newcastle udlignet og for en stund spoleret United-festen, men det ville æresgæsten ikke finde sig i, så på en flot Luke Shaw-assist sendte han bolden mellem benene på Newcastles målmand og i mål.

Bruno Fernandes, der spillede en kamp under vanligt niveau, ville ikke lade sin landsmand løbe med alle overskrifterne – omend det nok sker alligevel – da han med et forrygende spark fra 25 meter sendte United på 3-1. I overtiden scorede Jesse Lingard til 4-1.