Ronaldo solgt til Juventus

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Ronaldo solgt til Juventus

10 juli, 2018 - 17:46
Den tidligere Manchester United-stjerne skifter fra Real Madrid til italienske Juventus. Prisen er angiveligt 105 millioner pund.

Cristiano Ronaldo ©Getty

Så er det officielt. Cristiano Ronaldos fremtid ligger i Juventus, der har købt portugiseren for et stort transferbeløb. Det bekræfter Real Madrid på klubbens hjemmeside. 

- Cristiano Ronaldo er blevet enig med Juventus om et skifte. Real Madrid vil gerne udtrykke sin fulde taknemmelighed for at have haft en spiller, der har bevist, han er den bedste i verden, og som har sat streg under en af de mest fantastiske perioder i klubbens historie, lyder det fra den spanske storklub.

Ifølge Sky Sports, BBC og The Guardian er prisen cirka 105 millioner pund. Og af samme kanaler forlyder det, at han kommer til at få en årsløn på cirka 26 millioner pund indtil år 2022, hvor kontrakten udløber. 

Ronaldo nåede at spille i Real Madrid i ni år, siden skiftet fra Manchester United tilbage i 2009. Det er blevet til 450 mål og 131 assists i 438 kampe for klubben.

Undervejs har han af flere omgange blevet rygtet tilbage til Old Trafford, men nu må det formodes, at der endegyldigt er sat et punktum i den sag. Verdensstjernen er 33 år gammel og vil derfor være 37, når hans kontrakt med Torino-klubben udløber. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19