Romero stolt over skiftet

Klubbens nyeste tilføjelse, Sergio Romero, er yderst tilfreds med at komme til ‘verdens største klub’, og argentineren glæder sig til at arbejde under ‘fantastiske’ Louis van Gaal.

Natten til mandag dansk tid kunne OldTrafford.dk bekræfte, at Manchester United har skrevet under med den argentinske målmand og VM-sølvvinder Sergio Romero. Han kommer til klubben på en fri transfer.

For den 28-årige argentiner, hvis kontrakt med italienske Sampdoria netop er ophørt, er det en drøm, der går i opfyldelse. Det siger han til manutd.com.

– Jeg er virkelig glad for at komme til Manchester United. At spille for verdens største klub er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Louis van Gaal er en fantastisk træner, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med denne nye og spændende udfordring i min karriere.

Det bliver dermed til et gensyn med Louis van Gaal, som Sergio Romero spillede under i sine ungdomsår i AZ Alkmaar. Louis van Gaal ser da også kun positivt på truppens nyeste tilføjelse.

– Sergio er en yderst talentfuld målmand. Han var en ung målmand i AZ Alkmaar, da jeg trænede der, og jeg er glad for, at han kommer til Manchester United.

– Han havde et fantastisk VM sidste sommer i Brasilien, selvom det er noget, jeg helst må glemme! Han bliver en rigtig god tilføjelse til holdet, og jeg ser frem til endnu engang at arbejde med ham.

Foruden en kort lejeperiode i Monaco i den forgangne sæson, har Romero spiller for Racing Santander, AZ Alkmaar og senest Sampdoria. Han har repræsenteret sit land 62 gange på det argentinske landshold.

Det er endnu ikke bekendtgjort, hvor lang tid, argentinerens kontrakt vil løbe over.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Officielt: Romero skifter til United

Næste artikel

- Vi har brug for en superstjerne

ANNONCE