Romano: United i kontakt med Sanchos lejr - men Dortmund vil ikke sælge billigt

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Romano: United i kontakt med Sanchos lejr - men Dortmund vil ikke sælge billigt

30 marts, 2020 - 21:42
Ifølge Fabrizio Romano har Borussia Dortmund en pris på 110 millioner euro for Jadon Sancho, og den kommer ikke til at skifte, selv under corona-tiden. Dog skulle Manchester United være i konkret kontakt med Sanchos bagland.

Jadon Sancho til Manchester United har kørt på siden sommer som den heftige transferflirt, som ikke vil forsvinde, og nu lægger altid pålidelige Fabrizio Romano mere brænde på bålet. Sancho og Manchester United skulle være i officiel kontakt.

Ifølge transferjournalisten er de i kontakt, men der er ikke kommet noget officielt bud på Jadon Sancho endnu. Romano melder også, at Borussia Dortmund skulle kræve 110 millioner euro for Jadon Sancho, altså cirka 825 millioner kroner.

Selvom det virker som en offentlig hemmelighed, at Dortmund er villig til at sælge, meldes det også, at prisen på Jadon Sancho ikke kommer til at blive ændret på trods af coronakrisen. Sancho koster 110 millioner euro, så nu er det op til Manchester United og alle andre at punge gevaldigt ud for den engelske stjerne.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.