Rio: United viste intet offensivt

Den tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand var ikke synderligt imponeret over præstationen mod Paris SG, der kunne rejse hjem med en stensikker 2-0-sejr.

Manchester United fik et forfærdeligt resultat med fra første kamp mod Paris SG, der vandt med 2-0 på Old Trafford. Den tidligere United-forsvarer Rio Ferdinand håber, at United kan lære af en skidt præstation på den store scene.

– Det er et virkelighedstjek for United. Det er ikke en skidt ting, og det kan være noget, som de kan lære af. Ole Gunnar Solskjær har nok forberedt sig på dette nederlag, lyder det fra Ferdinand ifølge BT Sport.

– Men i aften viste de ingenting offensivt. De kom ikke forbi spillere. Dette PSG-hold, uden to af deres bedste spillere, havde det let.

Paul Pogba, der har været i storform på det seneste, blev markeret af Marquinhos i hele kampen, og ifølge Rio håndterede han det ikke særligt godt.

– Det (at han blev mandsopdækket, red.) er et tegn på, hvor langt han er nået i de sidste par måneder. Han blev mandsopdækket af Marquinhos og håndterede det ikke særligt godt i dag, mener Ferdinand.

Returopgøret i Paris spilles den 6. marts. 

Forrige artikel

Solskjær: Vi skal lære af det her

Næste artikel

Spillerkarakterer: Sanchez med katastrofalt indhop

ANNONCE