Ringe United ude af Champions League

Manchester United skuffede stort mod Sevilla og er ude af Champions League.

Manchester United havde et fornuftigt udgangspunkt med fra Sevilla, da første opgør var endt 0-0.

Skriften på væggen var derfor, at United skulle vinde hjemme på Old Trafford for at spille sig i kvartfinalen. Noget der bestemt ikke virkede utænkeligt.

Første halvleg bar meget præg af to nervøse hold, som for alt i verden ville undgå at komme bagud. Noget som ville gøre vejen videre besværlig.

United havde et par chancer i indledningen, efter de havde leveret en positiv start, men man kom aldrig for alvor tæt på.

Anden halvleg startede også nervøst, men som den skred frem, blev der åbnet mere op. Desværre var det Sevilla, der var farligst og også kom foran 1-0 ved Ben Yedder.

To gange inden for fire minutter straffede den indskiftede angriber Manchester United, og så var der meget lang vej til at United kunne drømme om at møde Barcelona eller Real Madrid i kvartfinalen.

Et reduceringsmål af Romelu Lukaku kunne ikke ændre på tingene, og derfor er United meget skuffende ud af årets Champions League.

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den?