Remis på Stamford Bridge

Det lignede længe en sejr til United, men en sen scoring af Diego Costa sikrede Chelsea det ene point.

Chelsea vs United har de seneste mange år været et brag mellem to af de absolutte tophold i Premier League. Det var ikke tilfældet i dagens kamp, eftersom begge mandskaber kæmper lidt længere nede i tabellen end normalt.

Med weekendens resultater in mente, var United yderligere presset til at hente alle tre point på Stamford Bridge, hvis drømmen om en plads i blandt de fire bedste i ligaen skulle realiseres. Van Gaal havde valgt samme 11 fra start for anden gang i træk, der skulle altså bygges videre på tirsdagens gode spil og sejr mod Stoke.

United startede da også fantastisk, og dominerede det første kvarters tid. Chelseas midtbane blev presset ned og hjemmeholdet havde særdeles svært ved at finde rytmen i starten. Thibaut Courtois i målet stod dog en glimrende kamp, og tog sig af de forsøg der kom fra Uniteds side.

Efterhånden som halvlegen skred frem kom Chelsea mere og mere med i opgøret, og specielt hjemmeholdets store profil Willian begyndte at vise tænder. Men præcis som i den modsatte ende af banen, har United en af ligaens bedste keepere, og de Gea tog sig sikkert af det der kom hans vej i første halvleg.

Anden halvleg startede som første, med United i boldbesiddelse og som det mandskab der viste mest rent offensivt. Efter en times spil blev rytmen midlertidig stoppet, da Kurt Zouma landede forkert og vred rundt på knæet.

Men heldigvis lod United sig ikke slå ud af det ophold i spillet som skaden medførte. Få minutter efter sendte Borthwick-Jackson et godt indlæg ind i feltet og via Rooney endte den hos Jesse Lingard, der vendte rundt og sendte bolden op i hjørnet. Fantastisk scoring af Lingard.

Det var Lingards fjerde scoring i denne sæson, og endnu engang havde unge Cameron Borthwick-Jackson en fod med i opspillet. Venstrebacken leverede endnu en flot præstation, kom godt med frem af banen ligesom han som oftest havde fint styr på Willian i den defensive del af spillet.

Efter scoringen trak United sig lidt længere tilbage på banen, og specielt det sidste kvarters tid endte United med at stå helt nede foran eget felt. Selv om Chelsea havde svært ved at komme til chancer, sad man bestemt ikke roligt på stolen.

Og bedst som der blev vist seks minutters tillægstid skete det så. Diego Costa kom fri i feltet og sendte bolden i nettet til 1-1. United var endda ved at smide det hele tid sidst, men fik altså det ene point. Skuffelsen var enorm, både hos fansene og tydeligvis også hos spillerne, da de forlod Stamford Bridge.

Ros til United for en generelt god præstation, men alligevel frustrerende og dybt skuffende at sætte yderligere point til i kampen om de eftertragtede billetter til næste sæsons Champions League.