Rejsetilbud: Billet og hotel til kvartfinalen mod Barca for 2.895,-

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Rejsetilbud: Billet og hotel til kvartfinalen mod Barca for 2.895,-

15 marts, 2019 - 17:12
Vores rejsepartner LA Travel har pt. et tilbud på Champions League-hjemmekampen mod FC Barcelona den 10. april, der er 50 procent billigere, end det de andre rejsebureauer kan tilbyde. Der er begrænset antal pladser til prisen.

Lionel Messi, Paul Pogba, Luis Suarez, Marcus Rashford og Champions League-hymnen under stadionlamperne på Old Trafford. Hvis du allerede har gåsehud, så læs videre. 

Manchester United har trukket FC Barcelona i kvartfinalen af den prestigefyldte turnering, og de to hold møder hinanden i den første af to kampe den 10. april. OldTrafford.dk's rejsepartner LA Travel har et fremragende tilbud på kampen:

Pris pr. person er 2.895,- (kampbillet og hotel)
- Kampbillet til North East Quadrant
- 1 overnatning på Hotel Hallmark Inn Manchester South 
- Morgenmad på hotellet 

Send en mail til info@latravel.dk for at gøre brug af tilbuddet - og skynd dig, for der er et meget begrænset antal pladser. 

BEMÆRK: FLY ER IKKE INKLUDERET

Det er første gang siden Champions League-finalen i 2011, at Manchester United og FC Barcelona møder hinanden i en betydende kamp. Sidst de to hold tørnede sammen på Old Trafford var i 2008, hvor "de røde djævle" vandt på et langskudsmål af Paul Scholes. 

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk