Reaktioner på Mourinhos fyring

Flere peger på, at det var uundgåeligt, at José Mourinho ville blive fyret.

Ed Woodward tog bogstaveligt talt de fleste på sengen, da han i formiddag fyrede José Mourinho. Siden er det gået stærkt med reaktioner på fyringen, som flere kalder forventelig. Vi har samlet nogle af dem her. 

Patrice Evra opfordrer til sammenhold på Twitter:
Det, der irriterer mig mest lige nu, er, at folk er så fokuserede på Mourinho og Pogba. Lad os fokusere på at at genopbygge noget solidt i stedet for at gøre det til en legeplads. Det sidste er kun respektløst over for klublogoet, og fra nu har vi kun brug for positive toner.”

Jamie Redknapp, tidligere Liverpool-spiller, på SkySports:
“Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte. Jeg synes, at hvis en manager vil komme til en klub og prøve at gøre alt forkert, så skal man gøre som Mourinho. Han flyttede ikke til byen, han boede på et hotel og det er bare en modsætning til Pep Guardiola, der flyttede til byen og fik respekt for det. Så passede han heller ikke til den spillestil, som United står for, og det synes jeg, var galt fra start. 

“Det har været uundgåeligt længe. Jeg så kampen mod Brighton, og jeg så det ske. Det hele var galt i den kamp, og det er ikke blevet bedre siden.”

Danny Mills, tidligere Leeds-spiller, på SkySports:
“Jeg vil gerne give et navn på en kommende manager, og det er et navn, der vist ikke er blevet nævnt før – Gareth Southgate. Som leder i Manchester United ville jeg ønske mig en manager, der kan bringe noget positiv energi, en der kan få unge spillere igennem, en der spiller på den rigtige måde og en som kan få et godt forhold til klubbens fans.”

Gary Lineker, vært på SkySports, på Twitter:
“Manchester United er 19 point efter Liverpool efter 16 kampe, og mange spillere spiller under deres niveau, og de spiller kedelig fodbold, så denne fyring er forventelig. Samtidig har han fået lov at bruge flere hundrede millioner kroner på nye spillere.”

“Jeg kan forestille mig, at fyringen også handler om at forsøge at stoppe den masseflugt af spillere, der kan komme i næste måned(med tanke på kontraktudløb, red.).

Graeme Souness, tidligere Liverpool-spiller og træner, på SkySports.
“Jeg er ikke overrasket. Skriften har stået på væggen i flere uger. Jeg sagde efter Liverpool-kampen, at jeg ikke kunne se noget lys for enden af tunellen. Spillerne har underpræsteret længe, og det falder tilbage på én mand.”

Forrige artikel

Pogba med uheldigt tweet efter Mourinho-fyring

Næste artikel

Sådan reagerede United-spillerne på fyringen

ANNONCE