Ravel Morrison igen i problemer

Det tidligere Manchester United supertalent Ravel Morrison er igen røget i unåde hos en fodboldklub. Denne gang er hos Birmingham City. som nu vil af med ham.

For bare to år siden blev Ravel Morrison ofte nævnt som det største talent i Manchester United siden Paul Scholes for over 20 år siden.

I dag tilbringer han karrieren i Championship, hvor han på ny er raget uklar med sin arbejdsgiver.

Sir Alex Ferguson tog den modige konsekvens af en række uheldige episoder udenfor banen for et lille år siden og skippede talentet væk fra Manchester og sydpå mod West Ham.

Men selvom West Ham og manager Allardyce håbede på at London-klubben få styr på Morrisons liv, så blev han i sommer udlånt til Birmingham City på en 1-årig aftale.

Men den aftale hænger nu i en tynd tråd. Ifølge the Mirror er Birminghams manager Lee Clack allerede nu blevet så træt af Morrisons opførsel i klubben at han nu forsøger at få sendt spilleren tilbage til West Ham.

Utilfredsheden med Morrison bunder især i spillerens attitude på træningsbanen og omkring klubben, hvilket har fået Clark til at se fuldstændig bort fra den unge spiller i kampene.

Morrison har fortsat ikke startet inde for Birmingham.

Ravel Morrison afviser historie

Tirsdag aften skriver spilleren selv på sin Twitter-profil:

“Hvorfor snakker aviserne altid så meget vrøvl. Jeg har det godt i bcfc, så før nogen spørger om det er sandt, så er det ikke sandt!”

Forrige artikel

U21: Solskjær overværede medrivende kamp

Næste artikel

Jones satser på Chelsea-kampen

ANNONCE