Rashford: Vi spillede ikke som Manchester United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Rashford: Vi spillede ikke som Manchester United

24 april, 2019 - 23:36
Manchester Uniteds Marcus Rashford var dybt skuffet over United-mandskabets præstation i 2-0-nederlaget til Manchester City onsdag aften.

Rashford ærgrer sig mod Barcelona ©Getty

Manchester United måtte gå skuffet fra banen onsdag aften, da Manchester City vandt med 2-0. Marcus Rashford, der er vokset op som United-fan, og var naturligvis skuffet over derby-nederlaget.

- I dag spillede vi ikke som Manchester United. Sådan skal det ikke være. Som minimum skal man arbejde hårdt og give alt for logoet, fansene, klubben og en selv, siger Rashford til Sky Sports.

- Det har været en hård vej, til hvor vi er, men at nå hertil og ikke levere de samme præstationer, som vi gjorde i januar, er skuffende. Vi ved, hvad der er gået galt, og det er mentaliteten og viljen til at løbe for holdet.

Selvom nederlaget gik udover Uniteds chance for at slutte i top fire, er Rashford mere optaget af, at United tabte til lokalrivalerne.

- Glem ligaen og glem top fire. Man taber bare ikke den her kamp. Så simpelt er det som United-fan. Vi skal ikke kaste hinanden under bussen, men vi skal også være ærlige overfor hinanden. Det er et spørgsmål om at forsøge at gøre hinanden bedre, siger angriberen og fortsætter:

- Det handler om at blive vant til at gøre det på banen igen. Fansene ved, at vi kan gøre det. Glem top fire og Champions League. Vi skal finde ud af, hvordan vi kommer til at spille som Manchester United igen. 

Uniteds næste kamp er på søndag mod Chelsea.