Rashford tilfreds med sejren

United vandt aftenens træningskamp mod Galatasaray 5-2, efter en flot anden halvleg, hvor blandt andet Marcus Rashford imponerede.

United startede kampen godt og kom foran ved et fantastisk Zlatan-mål. Siden gik luften dog af ballonen og Galatasary var fortjent foran ved pausen. En håndfuld ændringer fik dog ændret på tingene i anden halvleg.

På banen kom blandt andet Rashford, der med sin uhyggelige fart og evige gåpåmod var en håndfuld for tyrkernes forsvar. Angriberen selv var glad for egen og holdets indsats i anden halvleg.

– Det er vigtig at få den første sejr som hel gruppe. Vi blev alle nødt til grave dybt for at vinde, og det var en god måde at sejre på. 

– Mourinho var ikke bekymret over noget i pausen. Han sagde bare, at vi skulle rykke tætte sammen som hold. Det gjorde vi, og så fik lukket deres områder ned, siger Rashford til MUTV.

Dagens helt store hovedperson var uden tvivl Zlatan Ibrahimovic, der spillede sin første United-kamp i sit hjemland, Sverige. Som ung angriber er Rashford glad for de ting, svenskeren kan bidrage med.

– Det er en stor hjælp for mig, at han er her. Jeg får at se, hvordan han er både på og uden for banen, og der er helt sikkert meget, jeg kan lære.

Næste opgave for Rashford, Zlatan og resten af holdet er på onsdag mod Everton i Wayne Rooneys testimonial.

Bestil den nye Manchester United-trøje her (20% rabat til t.o.m. 31/8)!

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Zlatan-sakse i Uniteds comeback-sejr

Næste artikel

Mourinho: Vigtigt med minutter i benene

ANNONCE