Rashford ser gerne Sancho i United

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Rashford ser gerne Sancho i United

01 april, 2020 - 21:32
Marcus Rashford fortæller, at han gerne ser Jadon Sancho ankomme til Manchester United og roser samtidig sin landsmand, som han kalder "prototypen på den moderne fodboldspiller".

Jadon Sancho har været rygtet heftigt til Manchester United det seneste stykke tid, og nu fortæller en mulig fremtidig holdkammerat, Marcus Rashford, om, hvordan livet ville være med Sancho som holdkammerat.

- Det (hvis Sancho skiftede til United, red.) ville være godt. Sancho er en god spiller, og er en prototype på en ny generation af fodboldspillere. Det er utroligt fedt at se ham udvikle sig, og forhåbentlig kan vi komme til at spille sammen, fortæller Marcus Rashford i en Instagram live-video med Bleacher Report. Rashford fortsætter:

- Sancho passer ind på ethvert hold, han er kreativ og innovativ, og det er nogle af de ting, der er nødvendige i denne generation af fodbold, siger Rashford om sin landsmand.

Selvom Marcus Rashford taler rosende om en fremtid med ham i United, er Sancho ikke just på vej endnu - så sent som i mandags fortalte pålidelige transferjournalist Fabrizio Romano om, hvordan coronakrisen kan påvirke transfermarkedet.

- Til sommer kommer transfermarkedet ikke til at være det samme. Det er derfor, at store handler bliver svære - ikke bare i Premier League, men i hele verden. Dortmund ændrer ikke prisen for Sancho på trods af krisen, og den ligger på 110 millioner euro, skriver Romano på Twitter.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk