Rashford matchvinder i Hull

Rashford kom ind fra bænken og sikrede Jose Mourinho og United de tre point.

Jose Mourinho og Manchester United skulle i dag bygge videre på den fine sæsonstart, denne gang skulle oprykkerne fra Hull stå for skud. Hjemmeholdet har fået en god start på livet i Premier League, på trods af en turbulent periode op til sæsonstart med blandt andet et managerskifte.

Steve Bruce smed tøjlerne kort før sæsonstart, og i stedet er det Sir Alex Fergusons tidligere assistent Mike Phelan, som nu står i spidsen for Hull.

United havde samme 11 mand med fra start som i sidste uge mod Southampton, og gæsterne satte sig da også hurtigt på kampen. I lange perioder af opgøret stod der United på det hele, men de helt åbne målchancer udeblev.

Skarpheden oppe foran hos Zlatan og Rooney var ikke helt som vanligt, mens Anthony Martial ikke helt har ramt samme form som i sidste sæson. Franskmanden fik ikke meget ud af det i dag, og blev skiftet ud midt i anden halvleg til fordel for Mhkitaryan.

Regnen piskede ned i Hull, mens United i perioder nærmest belejrede hjemmeholdet, der havde svært ved at komme over midterlinjen. Og kom de endelig frem, stod Eric Bailly og Daley Blind og tog sig af de få angreb Hull formåede at skrue sammen.

Stopperparret spillede en fin kamp, og samarbejdet mellem de to lover godt for sæsons løb. Bailly brød flere gange Hulls opspil, mens Blind gang på gang imponerede med sin evne til at læse spillet og starte United-angrebene.

United kom tættere og tættere på i anden halvleg, indskiftede Marcus Rashford var få centimeter fra at score vindermålet, men en fornem redning af Hull-keeperen holdt hjemmeholdet inde i opgøret.

Chancerne var der, men ind ville bolden altså bare ikke i dag. Indtil to minutter inde i overtiden, hvor anfører Wayne Rooney for en gangs skyld viste positive takter på den sidste tredjedel af banen, og fornemt gik forbi forsvarsspilleren. Inde foran kassen dukkede Rashford op, og hans fine løb endte med en enkelt inderside, og 0-1 til United.

Vigtig sejr for United, der kampen igennem holdt på og blev ved med at lægge pres på Hull. Den fine sæsonstart fortsætter, og United kan nu gå på landskampspause som førerhold. Der er dermed lagt op til et fantastisk brag, når Guardiola og City gæster Old Trafford den 10.september.