- Rashford kunne have fået en skideballe

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Rashford kunne have fået en skideballe

21 april, 2017 - 11:08
Marcus Rashford blev den store helt, da United i aftes avancerede til kvartfinalerne i Europa League. Men han skal være meget lettet over, at det lykkes ham at score, mener Roy Keane.

Roy Keane ©Getty

Den tidligere United-kaptajn Roy Keane er en stor fan af unge Marcus Rashford, men han mener, at angriberen skal være glad for at det lykkes ham at score. For ellers kunne han godt have forventet en tur i omklædningsrummet efter kampen.

- Man ville have givet ham en tur i omklædningsrummet, hvis ikke han havde scoret det afgørende mål. Han brændte nogle store chancer. Til hans forsvar så lærer han stadig. Hans fart er fantastisk, og det hjælper ham til at komme til chancer, siger Keane til ITV.

- Han bliver dog nødt til at forbedre sine afslutninger. Spillere der er så hurtige bliver hurtigt lidt for afhænginge af det. De bliver dog nødt til at blive ved med at træne og lære at træffe de rette beslutninger. 

Målet i går var Rashfords andet på fem dage. Det kan være, der bliver behov for flere, hvis Zlatans skade er så slem som frygtet.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk