Rashford: God præstation af hele holdet

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Rashford: God præstation af hele holdet

16 april, 2017 - 20:28
Rashford var glad for atter at være på scoringstavlen, da han med en fin scoring bragte United på sejrskurs mod Chelsea.

Marcus Rashford scorer imod Hull City - august 2016 ©Getty

Marcus Rashford har fået en del spilletid i denne sæson, men det har primært været på kanten, mens Zlatan Ibrahimovic har spillet i front. I dag fik Rashford så chancen fra start på toppen, mens svenskeren fik et hvil på bænken.

Rashford havde fået følgeskab af Jesse Lingard i angrebet, og de to skabte en del uro i Chelsea-forsvaret med deres fart og bevægelse. Og Rashford var også glad for samarbejdet med Lingard, men roste hele holdet for en flot præstation.

- Mig og Jesse har en god inbyrdes forståelse, men det handler om holdet. Det at vi var uden Zlatan ændrer ikke noget, det ændrer ikke på det vi har trænet hele ugen. Dette var en holdpræstation.

- Det krævede disciplin at følge den taktik vi havde lagt på forhånd. Det handler ikke om at andre skal ind og erstatte Zlatan, det handler om at hele holdet står sammen og arbejder for sejren, sagde Rashford efter sejren mod Chelsea.

Rashford fortalte samtidig, at United havde samme taktik i FA Cup-opgøret på Stamford Bridge tidligere på sæsonen, hvor udvisningen af Ander Herrera dog ødelagde det for United. I dag fik netop Herrera lidt personlig oprejsning, og lagde blandt andet op til Rashfords scoring i starten af kampen.

- Jeg fik øjenkontakt med Herrera, og han spillede bolden præcis hvor jeg gerne vil have den. Heldigvis fik jeg sendt den i mål, det er noget vi har brug for her på holdet, sagde Rashford, der virkede fyldt med selvtillid efter scoringen.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje