Rashford glad for målene

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Rashford glad for målene

08 januar, 2017 - 07:41
Marcus Rashford var glad for igen at være tilbage blandt målscorerne.

Marcus Rashford scorer imod Hull City - august 2016 ©Getty

Han prøvede og prøvede i første halvleg, men det så ud til at være en af de dage, hvor det bare ikke ville lykkedes. Marcus Rashford spillede en god kamp for Manchester United, og selvom flere store chancer blev misbrugt de første 45 minutter, så gav han ikke op.

Rashford er glad for, at han igen kunne lade sig hylde som dobbelt målscorer, men understreger også, at hans overordnede mål altid er at hjælpe holdet frem til sejr. 

- Det var dejligt at score igen foran fansene. Nogle gange handler det bare om at fortsætte det, du gør, og så skal målene nok komme på et tidspunkt. Vi måtte arbejde hårdt for målene, og jeg er selvfølgelig glad for resultatet, sagde Rashford til MUTV.

Rashford har måtte vente et stykke tid på det femte og sjette mål i sæsonen, og den unge angriber indrømmer også, at han var ved at blive lidt utålmodig. 

- Jeg tror, jeg var mest træt af det i starten, hvor jeg ikke scorede. Så begyndte jeg at slappe mere af og havde også et par assists undervejs, hvilket hjalp på humøret. Nu håber jeg ikke, der kommer til at gå lige så lang tid igen. 

Wayne Rooney et stort forbillede

Med sit mål nummer 249 for Manchester United udlignede Wayne Rooney rekorden for flest mål i en United-trøje. Marcus Rashford har ikke andet end ros tilovers for sin anførers præstation. 

- Det er en fantastisk præstation af ham. Han har været en fremragende spiller for klubben gennem årene og scoret så mange afgørende mål, og jeg har altid set meget op til ham. Nu tror jeg lige alle skal sunde sig et øjeblik for at forstå, hvad det egentlig er han lige har præsteret. 

Allerede tirsdag har Wayne Rooney for at spille sig alene på topscorerlisten, når Manchester United tager mod Hull City i Liga Cuppen. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Vis hvem du holder med