- Ramos er en af de bedste

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Ramos er en af de bedste

03 juli, 2015 - 09:55
Den tidligere assistent i Real Madrid, Paul Clement, hylder Sergio Ramos, som han mener er blandt de bedste i verden.

Sergio Ramos ©Getty

- Han er en vidunderlig spiller, en af de bedste jeg har arbejdet sammen med. Han har mange kvaliteter. Han er en fantastisk spiller, leder, atlet og en god dreng, og så har han et stort konkurrenceinstinkt, siger Paul Clement til Sky Sports.

Og Paul Clement ved bedre end andre hvad han snakker om, efter at have arbejdet sammen med Ramos i Real Madrid i to sæsoner. Clement var assistent for Carlo Ancelotti i Real Madrid, og har tidligere været assistent i Chelsea og Paris SG. Så han må siges at have arbejdet med stjerner før, men Ramos har altså gjort et særligt indtryk på ham.

Efter fyringen af Ancelotti valgte Clement at takke af i Madrid, og er i stedet blevet manager i Derby i the Championship, hvor han skal forsøge at føre holdet op i Premier League, noget der glippede for Steve McClaren i sidste sæson

- Uanset om det bliver Real Madrid eller Manchester United, vil den klub med Ramos på holdet have stor gavn af det. Han er en af verdens absolut bedste forsvarsspillere, lyder roserne fra Clement.