Ramazani og McCann glimter i fravær af Greenwood

Takket være tre flotte mål af Anthony Elanga og Charlie McCann sejrede Manchester United U18 i en fin præstation på udebane mod Newcastle

Manchester United U18 fortsætter de lovende takter i Premier League North. På trods af en periode på seks kampe uden sejr tog talenterne til Newcastle og kom hjem med et flot resultat på 3-1. Resultatet var særligt flot, med tanke på at profiler som James Garner og Mason Greenwood ikke var med.

Kampen blev spillet under en tungt regnvejr, hvilket alligevel ikke lod til at påvirke United spillerne. De fik nemlig en flot start på kampen. Efter 22 minutter lagde venstre fløjen Largie Ramazani et aggressivt pres på de i forvejen pressede Newcastle spillere, som blev tvunget til en fejlaflevering. Ramazani modtog denne og slog hurtigt en bold til Charlie McCann, som kvikt lavede en skudfinte hvorefter han sparkede bolden i mål. Netop deres samarbejde fik en afgørende betydning for kampen. Ved Uniteds andet mål stod begge spillere nemlig også for opspillet. Efter en et-to-kombination mellem disse sparkede McCann bolden i målet. Flot mål af United, som ganske enkelt ikke gav plads til Newcastle.

Efter to flotte mål i første halvleg kunne man friste til at tro, at United herefter ville trække sig tilbage. Det var dog ikke tilfældet. Anthony Elanga stod for kampen vel nok flotteste mål, da han på fornem vis driblede sig igennem Newcastles forsvar. Et mål som fortjener en gengivelse eller to.

Selvtilliden efter pausen var i top, hvilket burde have kastet et par mål af sig. I stedet kunne hjemmeholdet reducere til slutresultatet 3-1.

Næste gang Manchester United U18 spiller kamp er d. 30 marts, og kan streames fra MUTV mod betaling. I kan desuden se de flotte målene fra kampen her:

United efter øgede billetpriser i Spanien: FC Barcelonas fans betaler prisen