Raiola: Zlatan bør med til VM

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Raiola: Zlatan bør med til VM

14 november, 2017 - 12:02
Sverige kvalificerede sig i går aftes til sommerens VM i Rusland, og står det til Mino Raiola skal Zlatan Ibrahimovic være en del af slutrunden.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Efter et par intense opgør lykkedes det Sverige at slå favoritterne fra Italien ud, og dermed booke billet til sommerens VM-slutrunde i Rusland. Det svenske mandskab vandt 1-0 hjemme og klarede i går 0-0 i Italien.

36-årige Zlatan Ibrahimovic trak sig efter EM i 2016 fra det svenske landshold, men står det til hans agent Mino Raiola bliver superstjernen en del af slutrunden og det svenske mandskab der skal kæmpe i Rusland.

- Jeg kan ikke svare på Zlatans vegne hvad han ville sige, hvis landsholdsledelsen ringede. Men står det til mig, skal jeg personligt levere ham til slutrunden, lyder det fra Raiola.

Zlatan selv er snart tilbage på grønsværen efter en knæskade han pådrog sig i april. Han overværede den første play-off kamp på stadion i Sverige, og har allerede lykønsket sine landsmænd på Twitter. Men landsholdsmanager Lars Richt vil endnu ikke udtale sig om sagen.

- Det er klart, at jeg ikke kan udtale mig om det. Nu nyder vi sejren og jubler over den, så koncentrerer vi os ikke om hvad der skal ske næste år, lød det umiddelbare svare fra Richt efter gårsdagens sejr.

Landstræner Janne Andersson var noget mere afvisende overfor tanken om en retur til landsholdet for Zlatan, og ville hellere fokusere på de spillere som netop havde kvalificeret holdet til VM.

- Det er utroligt. Det er en spiller som for halvandet år siden stoppede på landsholdet, og vi snakker stadig om ham. Helt ærligt, vi skulle hellere tale om de dygtige spillere vi allerede har på holdet synes jeg.

- Det her er en demonstration af vores kollektive styrke. Vi har mange helte i aften, jeg er meget glad for resultatet og lidt rørt over indsatsen, lød det fra Andersson.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19