Raiola i kovending: Vil "række ud" til Solskjær

Raiola i kovending: Vil "række ud" til Solskjær

18 februar, 2020 - 18:05
Superagenten Mino Raiola, der i går viste stor utilfredshed omkring Solskjærs udtalelser om Pogba, har nu tilegnet sig en helt ny og sober tone i transfersagaen om den franske stjernespiller.

Kort tid inden Chelsea-kampen i går kastede Raiola sig til tasterne som reaktion på Solskjærs udtalelser om, at Pogba var Uniteds spiller og ikke Raiolas. Superagenten så sig gal på Solskjærs ytringer, fordi han mente, at Pogba bestemt ikke var nogens ejendel.

Efter kampen blev Solskjær spurgt ind til Raiolas reaktion, men understregede, at han nok ikke ville snakke med hverken Pogba eller Raiola om den betændte situationen. 

Nu har sagen taget en helt ny drejning, da Raiola ønsker at række ud til United-træneren. 

- Jeg vil række ud til Ole, fordi det er intet seriøst. Det var bestemt ikke min intention at udvise disrepsekt overfor klubben eller ham, fortæller Raiola til Sky. 

- Jeg har intet imod Ole, og jeg tror ikke, han har noget imod mig. Jeg mente bare "at sige Paul var Manchester Uniteds [ejendel]" ikke var den rigtige reaktion. 

Superagenten åbner endda op for muligheden for en potentiel ny aftale mellem Pogba og United. 

- Paul har et stort engagement til klubben, det er der ikke tvivl om.

- I dette øjeblik er der ikke noget snak [om Pogbas fremtid]. Han koncentrerer sig kun om United, og han respekterer sin kontrakt. Alle er bekymret for, om Pogba skal videre, men jeg er ikke. 

- Vi er åben overfor en snak [om en ny aftale], efter han er tilbage. Indtil nu er der en kontrakt, og den eneste ting, han er fokuseret på, er at komme i form igen. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk