Puel: Pogba er ustoppelig

Leicesters træner, Claude Puel, er mildest talt blevet imponeret af Paul Pogba efter franskmandens præstation i søndagens kamp.

Leicester City-manager, Claude Puel, havde rigeligt med roser til Manchester Uniteds Paul Pogba efter weekendens 1-0-kamp på King Power Stadium. Her var Puel ikke i tvivl om, hvem der var blandt årsagerne til Uniteds forvandling.

– Han er manden bag dette, han er blevet en leder og spiller længere fremme på banen i en 10’er-rolle. Han er afgørende på grund af sine afleveringer og mål. Han bærer holdet, lyder det fra en imponeret Puel.

Claude Puel havde flere roser til Paul Pogba. Leicester-træneren mener nemlig ikke, det er så lige til at stoppe Pogba.

– Man kan ikke mandsopdække ham. Han er kraftfuld, kan komme frem til de afgørende afleveringer i feltet og har et fremragende drive. Man kan ikke stoppe ham, siger Puel, og fortsætter:

– Det er næsten umuligt at vinde en duel og at læse, hvad han gør. Han har en fantastisk overblik; med et eller to træk kan han give fantastiske assists. Han ser alt hurtigt og er teknisk fremragende. Nogle spillere er så produktive, at de spiller rundt om dig. Det er, hvad der sker i Manchester United, udtaler en forbløffet Claude Puel.

Forrige artikel

Matic slipper for karantæne trods farlig tackling

Næste artikel

Ravel Morrison skifter til svenske Östersund

ANNONCE