Pretty in Pink: Smalling pakkede delvist Deeney ind i ny United-sejr

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Pretty in Pink: Smalling pakkede delvist Deeney ind i ny United-sejr

15 september, 2018 - 20:35
Manchester United spillede den måske bedste halvleg i sæsonen før pausen, og det var nok til en sejr mod Watford.

Chris Smalling ©Getty

Der var som sædvanlig, når et af Premier League-topholdene gæster Vicarage Road, god stemning i det nordvestlige London. United skulle forsøge at lave en ligeså god udebane-præstation som mod Burnley før landskampspausen.

Forklædt i lyserødt kæmpede 'De Røde Djævle i starten af kampen en brav kamp på banens midte mod Watford. Men som halvlegen skred frem, var det, som Mourinhos tropper fik overtaget.

United angreb mestendels over kanterne, og det gav pote efter en god halvtime. Et Ashley Young-indlæg endte ved Romelu Lukaku, der ufortsyrret kunne styre bolden i mål. Watford-spillerne appellerede kraftigt for offside, men den var altså god nok.

Få minutter senere sendte Young et hjørnespark indover. Fellaini headede fra en position bagerst i feltet ind til Smalling der flot tog en berøring, og siden godt presset bankede bolden i mål til store glæde for Mourinho, der gav den nye assistent McKenna en stor krammer. Det var helt sikkert en indøvet detalje.

Som United-fan smagt øllen godt i pausen, og smilet var lidt større i køen til toilettet på baren. Men i anden halvleg skulle nerverne komme tilbage.

Det var, som om United-spillerne var blevet ved pause-teen i omkldningsrummet. Watford fik lov at at arbejde sig ind i opgøret, og halvlvejs fik de reduceret. En aflevering tilbage i feltet fra Watfords venstre side endte ved Andre Gray, der sparkede bolden ind bag De Gea.

Watford satte pres på mod slutminutterne, men en storredning fra De Gea i overtiden sørgede for, at United tog de tre point med hjem til Manchester.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19