Pressemøde: Solskjær om skader og unge kantspillere

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Pressemøde: Solskjær om skader og unge kantspillere

04 december, 2020 - 14:51
Ole Gunnar Solskjær holdt i eftermiddag sit pressemøde forud for kampen mod West Ham i morgen. Læs citaterne her.

Manchester United holdt sit vanlige pressemøde dagen før en kamp, denne gang mod West Ham, og som altid var det relevant at høre om, hvilke spillere, der var tilgængelige forud for kampen. Det gav Solskjær svar på her.

- Luke Shaw bliver ikke klar til kamp endnu. Marcus (Rashford, red.) blev skulderskadet mod PSG, og vi håber, at han kan nå at blive klar til kampen mod West Ham, fortæller Solskjær.

Derudover blev der spurgt ind til de to unge nyindkøbte kantspillere, Amad Diallo og Facundo Pellistri. Førstnævnte har netop fået sin Champions League-debut for Atalanta, og Facundo Pellistri har fundet sig til rette på u23-holdet. Men hvor meget førsteholdsspilletid kan de se frem til i løbet af sæsonen?

- Facundo har trænet fint med førsteholdet, og det har han gjort godt, så vi føler snart, at det er tid til, at han skal have spilletid, for han har gjort det godt, specielt for reserverne. Amad har fået nogle minutter for Atalanta, han er et utroligt spændende talent og forhåbentlig får vi styr på hans arbejdstilladelse til januar.

Facundo Pellistri og Amad Diallo blev begge annonceret på transfervinduets deadline-day som nyindkøbte spillere, hvor Pellistri kom direkte til United, mens Diallo først ankommer til januar.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.