- Positiv stemning med van Gaal og Hoek

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Positiv stemning med van Gaal og Hoek

31 juli, 2014 - 21:23
Den spanske keeper er glad for starten under Louis van Gaal og den nye målmandstræner Frans Hoek.

David de Gea nyder at arbejde under Louis van Gaal og ikke mindst den nye målmandstræner Frans Hoek. Den spanske keeper beretter om god stemning, højt humør og fornyet selvtillid i truppen under pre-season turen. Og så er han glad for hans nye træner.

- Vi har en ny træner og en ny formation, det hele er ret nyt og anderledes. Vi nyder det og arbejder hårdt for at tilpasse os. Vi er alle meget entusiatiske. Indtil videre har vi primært arbejdet med øvelser omkring boldkontrol og ting i forbindelse med det nye system. Han er virkelig en dygtig træner, og vi lærer meget af ham, lyder det fra de Gea om Frans Hoek.

Hoek har været med til at træne Edwin van der Sar i Ajax og Victor Valdes i Barcelona, så den hollandske målmandstræner er vant til at arbejde med gode unge keepere.

Pt fokuserer David de Gea og co på den kommende kamp på lørdag i Michigan mod Real Madrid. En kamp som spanieren glæder sig ekstra meget til.

- Det er en stor kamp. Det bliver specielt at møde Real Madrid foran et rekordstort publikum. Vi vil nyde det, og forhåbentlig fortsætte med at forbedre og udvikle os, siger de Gea i følge manutd.com.