- Positionen ikke så vigtig

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Positionen ikke så vigtig

27 august, 2015 - 21:21
Ander Herrera er ligeglad med hvor på banen, han bliver placeret af van Gaal.

Ander Herrera og Wayne Rooney lykønsker hinanden ©Getty

For første gang i sæsonen startede Ander Herrera på banen mod Club Brugge. Der har ikke været plads til spanieren indtil nu, men måske der bliver det i fremtiden. Herrera leverede en god indsats og takkede van Gaal for tilliden med et mål og en assist. 

Herrera understreger, at positionen på banen ikke er så vigtig for ham, han ønsker blot at bidrage til holdet på den ene eller anden måde. Han ved også, at der er hård kamp om positionerne i truppen.

- Tiden vil vise, om det her var momentet for mig. Hvis jeg bliver sat til at spille, så gør jeg det, men jeg har heller ikke noget problem med at vente, hvis manageren ønsker det, siger Herrera i følge Sky Sports.

- Jeg er realistisk, det er sådan, jeg går ind til tingene. Jeg er en holdspiller, og tænker ikke kun på mig selv. Det hele handler om holdet og ikke den enkelte spiller, og jeg spiller lige der, hvor manageren ønsker. 

- Hvis jeg bliver sat som central midtbane, er det helt fint for mig. Sidste år spillede jeg mere på den position end på 10er positionen. Hvis jeg bliver placeret som 10er, så skal jeg nok gøre alt, jeg kan for at score og lægge op til så mange mål som muligt. 

Glad på Rooneys vegne

Medierne har på det seneste været efter Wayne Rooney for de manglende mål, men onsdag lukkede anføreren munden på alle kritikkerne med et flot hattrick. Ander Herrera er meget glad på Rooneys vegne. 

- Vi er rigtig glade på hans vegne. Han er vores kaptajn og leder, og han tænker altid så meget på alle os andre. Det er vigtigt for ham at score mål, men det vigtigste for ham er altid at holdet vinder i sidste ende. 

I kampens døende blev der begået straffespark, og her gav Rooney uselvisk bolden til Javier Hernandez, selvom han selv kunne være kommet op på fire mål. Ander Herrera ser det som en rigtig flot gestus fra anføreren. 

- Det var flot af ham. Her fik vi at se, hvordan han tænker på holdet og på alle spillerne i truppen. Han vidste, det var vigtigt for Hernandez at score, så han gav ham simpelthen chancen. 

- Når du er en stjerne, så sker den slags ikke så ofte. Derfor ser jeg det som en kæmpe gevinst, at vi har Wayne Rooney på holdet med os. 

 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk